Produkty pro ibuyer společnosti (30)

Výrobce Organického Extraktu z Granátového Jablka

Výrobce Organického Extraktu z Granátového Jablka

100% Bio Fermentovaný Extrakt z Granátového Jablka
Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a zahřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 4,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g Sacharidy: 7,2 g Z toho cukry: 4,5 g Vláknina: 1,3 g Bílkoviny: 6,1 g Sůl: 0,90 g
Speciální Grilovaný Chléb - Speciální Grilovaný Chléb Toasty

Speciální Grilovaný Chléb - Speciální Grilovaný Chléb Toasty

Roger připravuje svůj Speciální Toastový Chléb s mimořádnou péčí při výběru všech ingrediencí. Mouky jsou vybírány pro své organoleptické a chuťové vlastnosti, ale tajemství Biscottes Roger spočívá také v pečení. V jeho otevřené formě může těsto volně kynout, což umožňuje obilninám uvolnit veškerou chuť starého toastového chleba. Speciální Toastový Chléb Složení: Pšeničná mouka (mouka z pšenice, lepek), slunečnicový olej, invertovaný cukr, směs obilnin (žito, ječmen, kukuřice, oves, pšenice, rýže, proso), pekařské droždí, emulgátor: sójový lecitin, sůl, extrakt z ječmenného sladu, sója, len. Vyrobeno v dílně, která používá sezam, vejce a mléčné výrobky. Balení: přibližně 18 plátků na sáček Čistá hmotnost: 300g Nutriční charakteristiky: Průměrná nutriční hodnota na 100g Energetická hodnota: 1724 Kj což odpovídá 408 Kcal Tuky: 6.63 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0.81 g Sacharidy: 72.
Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos tepla, přímý a nepřímý Při přímém přenosu tepla se obraz tiskne na nosný materiál v zrcadlovém obraze a poté se opatří lepidlem. Před přenosem se lepidlo aktivuje teplem a výrobek se dostává do přímého kontaktu s obrazem. Obraz se nyní přichytí k výrobku a může být vypálen. Tento postup je výhodný, protože neobsahuje opotřebitelné komponenty. V závislosti na typu stroje lze dekorovat kuželové, válcové, oválné a také obdélníkové výrobky. Dekorovaná plocha by však měla být rovná, tj. ani konkávní, ani konvexní. Pro konkávní nebo konvexní plochy či reliéfy doporučujeme spíše nepřímý přenos tepla. Zde se "lepidlo" nachází na papíře, na který je vytištěn obraz v správném směru. Při zahřátí se toto lepidlo pod obrazem roztaví a obraz je pomocí také zahřátého silikonového tampónu od papíru oddělen.
Cibule Borettane v Extra Panenském Olivovém Oleji 280 g

Cibule Borettane v Extra Panenském Olivovém Oleji 280 g

Chutné jarní cibulky Borettana v extra panenském olivovém oleji. Pracovány čerstvé a ponořené v kvalitním extra panenském olivovém oleji, do kterého je přidán nádech růžového pepře. Produktový štítek V sekci 'Přílohy' naleznete štítek s nutričními údaji a dalšími informacemi o produktu. Párování Borettane v Extra Virgin lze konzumovat tak, jak jsou, přirozeně jako aperitiv, ale především jsou vynikajícím předkrmem a skvělou přílohou, případně ohřáté, k masovým pokrmům. Způsob skladování Skladujte na suchém a chladném místě, daleko od zdrojů tepla. Po otevření uchovávejte v chladničce (+4°C) a spotřebujte do 3 dnů. Kód: CIPO 330
Koření na churrasco

Koření na churrasco

Koření na churrasco je dochucovadlo inspirované bohatými, kouřovými chutěmi brazilského grilování. Ideální pro maso, grilované pokrmy a marinády. Toto gurmánské koření má typické tóny grilů populárních v Brazílii, stejně jako bohaté náznaky. S omato a grilovanou paprikovou základnou, jemný citronový nádech osvěžuje tento recept. Koření na churrasco dodává chuť všem druhům masa!
Hladový Bacchus

Hladový Bacchus

Ingredience: cukr, pasta z pistácií 30 % (pražené a rafinované pistácie, chlorofyl E141, kurkumin E100), rostlinné oleje a tuky (palma, palmový olej), olej (slunečnicový), odtučněné mléko v prášku, syrovátka v prášku, emulgátor (E322 sójový lecitin), aromata (vanilín).
Jahoda Rybíz - ČERVENÉ OVOCE

Jahoda Rybíz - ČERVENÉ OVOCE

{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Připraveno s 55 g ovoce na 100 g hotového výrobku.","Dont sucres 43 g":"Z toho cukry 43 g","Ingrédients et allergens:":"Složení a alergeny:","Poids:335g":"Hmotnost: 335 g","Glucides 57 g":"Sacharidy 57 g","Mat ères grasses < 0.5 g":"Tuky < 0,5 g","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"Z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g","Teneur totale en fruits:":"Celkový obsah ovoce:","Fraise, rhubarbe, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Jahoda, rebarbora, cukr, citronová šťáva, zahušťovadlo: jablečné pektiny.","Energie 995/234 kJ kcal":"Energie 995/234 kJ kcal","Sel 0.01 g":"Sůl 0,01 g","Proteins 0.6 g":"Bílkoviny 0,6 g","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Průměrné nutriční hodnoty na 100 g","La texture de la confiture de fraise et de rhubarbe établit un équilibre entre l’onctuosité et la texture naturelle des morceaux de fruits. Cela préserve l’authenticité des ingrédients, vous permettant de savourer la délicieuse combinaison de fraise et de rhubarbe à chaque bouchée.":"Textura jahodové a rebarborové marmelády vytváří rovnováhu mezi krémovostí a přirozenou texturou kousků ovoce. To zachovává autenticitu ingrediencí a umožňuje vám vychutnat si lahodnou kombinaci jahod a rebarbory v každém soustu.","UGS:3 455 149 000 720":"UGS: 3 455 149 000 720"}
Kapustička - Physalis

Kapustička - Physalis

...
Absint de Pontarlier - François GUY

Absint de Pontarlier - François GUY

Absint destilovaný v Pontarlier. Vynalezený v roce 1890 panem Armandem GUYEM, receptura byla předávána během prohibice od roku 1915 do roku 2001. Díky práci pana Françoise GUYE je opět povolený ve Francii a v Evropě. Pozor, zůstává nelegální mimo Evropu kvůli obsahu thujonu. Destilace v stoletých měděných kotlích dodává našemu absintu bezkonkurenční aroma. Přirozené zbarvení získané z bylin. Doporučuje se podávat s ledovou vodou. Vícenásobně oceněný zlatem na národních a mezinárodních soutěžích. 45% obj. 20cl, 50cl, litr
Plněné Gordal Olivy s Pálivou Chilli - Plněné Olivy

Plněné Gordal Olivy s Pálivou Chilli - Plněné Olivy

Klasifikováno jako druhá nejpálivější oliva v našich produktech, olivy gordal plněné pálivou paprikou jsou vyráběny ručně.
Elite G. Olivy plněné paprikou

Elite G. Olivy plněné paprikou

Množství balení: 12 x 370ml Číslo položky: 14324 Gramy: 370
Čistý Původ 100% Peru

Čistý Původ 100% Peru

Peru patří mezi nejzalesněnější země na světě, více než polovina Peru je pokryta stromy – a velká část z toho je amazonský tropický les. Není divu, že Peru je v top 10 nejvíce biodiverzních zemí na světě. Bohužel, odlesňování a degradace lesů jsou v Peru vážné problémy, způsobené monokulturním zemědělstvím, těžbou, výstavbou silnic a nelegálním kácením. Protože kakao roste v agrolesnictví, jeho pěstování dává farmářům příležitost vydělat si, zatímco chrání lesy a zachovává biodiverzitu. Kakao Peru Ucayali je organicky produkováno a certifikováno; nejsou používány žádné pesticidy ani chemická hnojiva. Kakao Peru Ucayali pochází z odrůd Trinitario. Jeho chuťový profil se vyznačuje vyváženým čokoládovým tělem, nízkou kyselostí, s pozoruhodnými sladkými tóny karamelu a ořechů a náznaky ovocných chutí. Po ručním sběru přinášejí farmáři mokré kakaové boby do centrální fermentační jednotky. Původ: Peru Region: Střední Amazonie Odrůda: Trinitario Náznaky: Karamel, ořechový, ovocný SKU: 5430002193212 ČISTÁ ČOKOLÁDA: 100% kakaové boby Energie: 550Kcal, 2300kJ Celkový tuk: 52g z toho nasycené tuky: 31g Sacharidy: 5g z toho cukry: 0g Bílkoviny: 15g Sůl: 0g
Finistere 390h

Finistere 390h

100% BAVLNA látka, kepr a zkroucení, plátno 1/1, 390g/m2, 140cm, olej Hlavní použití: deštníkové oblečení
Vývarová kostka na restování

Vývarová kostka na restování

V praktickém kostkovém formátu je tu skvělá pomoc v kuchyni: aromatická směs pro Soffritto Bauer. Vzniká kombinací pečlivě vybraných zelenin, bez přidání monosodného glutamátu a bez hydrogenovaných tuků. Tajemství Bauer pro lahodné omáčky a další chutné recepty. Skvělé pro dodání chuti vašim receptům. Rozpusťte 1 kostku Soffritto Bauer (10 g) v malém množství oleje nebo vody v hrnci, čímž získáte základ pro vaření požadovaných pokrmů. Poté pokračujte přípravou masa, ryb, zeleniny nebo omáček podle oblíbeného receptu a kontrolujte případnou potřebu soli na konci vaření.
MÁSLO: LETNÍ SPADONE

MÁSLO: LETNÍ SPADONE

Odroda: LETNÍ LOPATA
Olivy bez pecek - ilbeyli

Olivy bez pecek - ilbeyli

Olivy bez pecek - ilbeyli
Łąckie Pierogi - mražené potraviny

Łąckie Pierogi - mražené potraviny

-ruské pirohy -pirohy s masem -pirohy se špenátem a sýrem -pirohy s jahodami -pirohy s borůvkami -pirohy se sladkým sýrem -pirohy s jablky -pirohy s švestkami -pirohy s kysaným zelím a houbami -pirohy s kysaným zelím a masem -lázeňské knedlíky -knedlíky s masem -uši s houbami -uši s masem
HŘÍBEK – 17°

HŘÍBEK – 17°

Barva: Amberová s zlatými odlesky Nos: Umami, velmi komplexní na houbách a lanýžích. Chuť: Velmi intenzivní na lanýž, pečená rajčata, velmi komplexní a silná, lehká hořkost, kterou převládá lanýž. Závěr: Velmi dlouhý na lanýž a vyvíjí se na aroma hroznů, datlí, kandovaného ovoce, s neustálou dominancí lanýže, přítomnost bylinných tónů jako je génépi, absinth, hořec.
Olivy bez pecek 180g - François Roméo

Olivy bez pecek 180g - François Roméo

Vypeckované černé olivy jsou nezbytné ve středomořské kuchyni. Připravené k použití, hodí se jak na předkrmy, tak do vašich pokrmů. Čistá hmotnost: 0,180 KG Kapacita: 0,180 KG
Pohankové crêpes - Výrobce crêpes a galettes

Pohankové crêpes - Výrobce crêpes a galettes

Palačinka z pohankové mouky se může konzumovat studená k snídani jako náhrada chleba, ale také srolovaná jako "zdravý sendvič" plněná zeleným salátem, čerstvou zeleninou, tuňákem nebo kousky kuřete. Tradiční palačinka z regionu Poher, v Centrálním Finistère Průměr: přibližně 40 cm Ingredience: mléko, pohanková mouka (55%), pšeničná mouka, vejce, sójová mouka bez GMO, slunečnicový olej, sůl Díky své vyvážené receptuře je ideální pro osoby, které dbají na svou postavu a/nebo zdraví. Tato palačinka je dobře upečená, za účelem uchování. Konzumuje se studená jako sendvič, nebo také k snídani a svačině (s máslem nebo s čokoládou, džemem…) a plněná k obědu a večeři. Nápad na jídlo: Na jídlo ji můžete naplnit čímkoli, co si dokážete představit: - máslo, ementál, šunka, vejce, - máslo, uzený losos, citronová šťáva - sýr, salát - klobása - uzená slanina - s malou zeleninou
Hodi Beri - Komplexní Branding

Hodi Beri - Komplexní Branding

Komplexní branding pro bio produkty (šťávy, octy atd.). Zahrnuje vývoj názvu značky, loga, typografie, ilustrací, designu etiket, krabic, brožur, katalogů, předtisk a další.
OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

Odrůda: 100% Arneis. Vinifikace: fermentace v tonneaux z francouzského dubu a akácie. Zrání: pobyt "sur lies" v tonneaux až do následující sklizně. Barva: intenzivní slámově žlutá. Vůně: elegantní a komplexní, s tóny zralého ovoce dobře spojenými s akáciovým medem a sladkými kořením. Chuť: slaná a plná, s dlouhým a přetrvávajícím závěrem. Alkohol: ±13,5%. Gastronomické párování: je vhodné k předkrmům, jemným prvním chodům, pokrmům na bázi ryb a bílému masu. Podávejte při teplotě kolem 8°C.
Bosenský obr z Vranje - QUINCE

Bosenský obr z Vranje - QUINCE

Bosenský gigant De Vranja - KDYNĚ Druh: KDYNĚ Původ: Vraila, Srbsko Strom: Vztyčené větvení, s mnoha větvemi. Strom kvete v dubnu. Plod: Velký a těžký. Barva slupky je zlatohnědá se černými skvrnami kolem stonku. Zrání – Sklizeň: Polovina září - říjen
Zelené olivy plněné červenou paprikou

Zelené olivy plněné červenou paprikou

Zelené olivy plněné červenou paprikou 400 g hmotnost po odkapaní / 700 g čistá hmotnost 12 ks na tácu
HOVĚZÍ BOURGUIGNON A BRAMBORY - BISTRONOMICKÉ

HOVĚZÍ BOURGUIGNON A BRAMBORY - BISTRONOMICKÉ

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 1,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g Sacharidy: 8,4 g Z toho cukry: 2,4 g Vláknina: 0,7 g Bílkoviny: 7,7 g Sůl: 0,70 g
Malinová jahoda - ČERVENÉ OVOCE

Malinová jahoda - ČERVENÉ OVOCE

{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Připraveno s 55 g ovoce na 100 g hotového výrobku.","Glucides 55 g":"Sacharidy 55 g","Dont sucres 54 g":"Z toho cukry 54 g","Ingrédients et allergens:":"Složení a alergeny:","Poids:335g":"Hmotnost: 335 g","Mat ères grasses < 0.5 g":"Tuky < 0,5 g","UGS:3 455 149 000 270":"UGS: 3 455 149 000 270","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"Z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g","Teneur totale en fruits:":"Celkový obsah ovoce:","Sel 0.01 g":"Sůl 0,01 g","Proteins 0.5 g":"Bílkoviny 0,5 g","La confiture de framboises Fraise est une confiture de fruits délicieuse et alléchante qui combine les saveurs sucrées et succulentes des fraises et des framboises.":"Jahodová malina je lahodná a lákavá ovocná marmeláda, která kombinuje sladké a šťavnaté chutě jahod a malin.","Cette confiture exquise capture l’essence de l’été avec sa teinte rouge vif et un mélange harmonieux de deux des baies les plus appréciées de la nature.":"Tato vynikající marmeláda zachycuje podstatu léta se svou jasně červenou barvou a harmonickou směsí dvou nejoblíbenějších bobulí přírody.","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Průměrné nutriční hodnoty na 100 g","Fraise, framboise, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Jahoda, malina, cukr, citronová šťáva, zahušťovadlo: jablečné pektiny.","Energie 965/227 kJ kcal":"Energie 965/227 kJ kcal"}
Původ vanilky Komory

Původ vanilky Komory

Komory se skládají ze 4 ostrovů: Mayotte a tří ostrovů nezávislých na Francii, které tvoří Unie Komor (Velký Komor, Anjouan a Moheli). Velký Komor je sopečný ostrov. Ostrov trpí vážným nedostatkem vody, sopečné skály vodu neudržují a je zde málo zdrojů. Hlavním ekonomickým zdrojem je pěstování vanilky. Vanilka, která byla na Komory zavedena před 30. lety 20. století, se pěstuje na všech čtyřech ostrovech tradičním způsobem. Tato rozmarná orchidej nabízí krásný květ s hroznovitým uspořádáním. Oplodnění provádějí ženy ručně za úsvitu. Dobrá pracovnice „vdává“ 1000 až 1500 vanilkových květů denně. Během sklizně se sbírá lusk po lusu, přesně těsně před „technickou zralostí“. Původ: Komory Region: Velký Komor Odrůda: Planifolia Náznaky: Rostlinné, květinové, estragon SKU: 5430002193137 obsah Polyolů: 25g ° Energie: 525Kcal, 2197kJ Celkový tuk: 49g z toho Nasycené tuky: 30g Sacharidy: 32g z toho Cukry: 6g * Bílkoviny: 9g Sůl: 0g
SUSINE: STANLEY

SUSINE: STANLEY

Odrůda: STANLEY Období zrání: začátek září
Extra Panenský Olivový Olej Lucinasco Riv. Ligure Dop 500 ml - Riviera Ligure D.o.p. - Italský olej - 100% Taggiasca oliva

Extra Panenský Olivový Olej Lucinasco Riv. Ligure Dop 500 ml - Riviera Ligure D.o.p. - Italský olej - 100% Taggiasca oliva

Riviera Ligure DOP Extra Virgin Olive Oil – Riviera dei Fiori Italský olej, 100% Taggiasca olivy – Studený extrakt Lucinasco, nacházející se na vrcholu kopce asi 500 m nad mořem, je jedním z nejkrásnějších měst v údolí Oneglia. Jeho olivové sady, které se rozprostírají pod městem, jsou složeny výhradně z olivovníků odrůdy Taggiasca a jsou proslulé svou zvlášť příznivou expozicí. Produkují olivy s nižším výnosem než na jiných místech v údolí, ale kvalita jejich extra panenského olivového oleje je vynikající. Naše výběrové Riviera Ligure DOP je získáváno z oliv pocházejících z olivových sadů Lucinasco, lisovaných k dokonalosti v našem olejovém mlýně. Studeně vyráběné a balené musí (nefiltrující) po jednoduché přírodní dekantaci. Lahev je obalena listem zlatého papíru, který zajišťuje ochranu produktu před světlem. kód:DOP .50